Notícies Esportives
 
Esport Viu 07-06-2023

Matrícules temporada 23/24

LA PREINSCRIPCIÓ EN LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA ES REALITZARAN FINS AL 21 DE JULIOL 2023


La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida en funcions per Mar Chesa, ha donat a conèixer que de cara a la pròxima temporada, les preinscripcions per a les Escoles Esportives Municipals de la temporada 23/24.

Del 9 de juny al 21 de juliol 2023 s’ofereix la possibilitat de reservar la plaça esportiva per a millorar la gestió dels equips i entrenadors de la propera temporada 2023-2024. 

Es podrà formalitzar la inscripció, aportant tota la documentació necessària en l’apartat de «Matrícules Esportives Obertes 2023-2024» en la mateixa pàgina d'inici de la web o bé en el menú “Matricules”. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2023-2024 un total de set disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis. Des de la Regidoria d’Esports es recorda als usuaris la necessitat de formalitzar la inscripció en el període fins al 21 de juliol, i s’ha animat a les famílies a inscriure els xiquets i xiquetes en alguna de les Escoles Esportives Municipals, l’objectiu de les quals és la formació integral de valors relacionats amb la pràctica esportiva. Quant als preus, es mantenen els mateixos que la temporada anterior, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

Regidoria d'Esports
Ajuntament d'Ondara

Actualitat