Com formalitzar la matrícula
 

Informació per a formarlitzar la matrícula per a les Escoles Esportives Municipals

!!! Important:


1. Cal omplir els camps correctament en tots els pasos o de lo contrari es possible tenir problemes en la formalització de matrícula.

2. Abans d'iniciar la matrícula t'aconsellem que tingues preparada la foto tipo carnet de la teua filla o fill i també la fotocòpia del DNI, per davant i per darrere de manera individualitzada. És important que aquestes imatges es visualitzen clarament la seua informació, de lo contrari no seran vàlides i hauràs de repetir-les.
 

Pas a pas

 

Pas 1.

Has d'ACCEDIR A LA PÀGINA DE MATRICULAR-SE. Es troba en la capçalera de la web, en el menú Matrícula.

Llig i tria l'esport i apretà el botó CONTINUAR MATRÍCULA
 

Pas 2.

Ompli els camps per a la tria de categoria automàtica a partir de la Data Naixement, Gènere, Codi Postal i Modalitat en cas d'haver-ne.

 

Pas 3.

Ompli els camps que et demana amb les dades pesrsonals de l'alumne/a, documents a adjuntar*, dades parentals de contacte i donar Consentiment de les Dades.

En aquest pas, al posar el DNI de l'alumne/a, el programa verificarà si ja existeix i et mostrarà una alerta en forma de finestra emergent en la que et dirà com vols realitzar la matrícula. Pots realitzar-la a partir del mail que t'enviarem al contacte principal de l'alumne/a o bé introduir de nou totes les teues dades.

 

Pas 4.

Resum de Matrícula i la seua Quota Anual, Matrícula anterior (Descompte per germans. Sempre sobre el menor preu de la matrícula) on has de posar el nº de registre de la matrícula.

Per a aplicar el descompte prèviament has d'haver realitzat la primera matrícula del teu fill o filla.

Tria la modalitat de pagament, que pot ser, en targeta o transferència bancària i dona-li al botó ACCEPTAR.
Si fas transferència hauràs d'enviar el rebut, posteriorment en la teua ÀREA PRIVADA.

En acabar el pas de pagament, arribaràs a la pàgina de PRE-INSCRIPCIÓ REALITZADA CORRECTAMENT!!! amb el resum i les indicacions a tenir en compte.

 

Pas 5.

Verifica al teu mail que hages rebut un correu com a que ha estat realitzada. En cas de no ser així, contacta amb l'Oficina d'Esports. Abans de res, revisa si tens el mail a la carpeta SPAM "Correos No deseados"

 

Pas 6.

A partir d'ara, estigues atent al teu correu de contacte, a on anirem informant-te del teu procés de matrículació.
També pots accedir a la teua ÀREA PRIVADA on poder veure tota la informació de la teua matrícula, gestionar-la i formalitzar-la.

 

Pas 7.

Enhorabona família ja esteu a Ondara Esport Viu!

 

MATRÍCULES ESPORTIVES